Bygg i Landskrona

Jag och min fru har under en längre tid planerat ett massivt byggprojekt so vi skall ha hemma hos oss inför sommaren. Vi kontaktade olika typer av företag, dels elektriker, målare men även också ett företag som kan erbjuda siina tjäsnter på ett högkvalitativt sätt inom bygg i Landskrona. Vi kontaktade Tommy Glansk Anläggning där vi gemensamt satte oss ned för att diskutera det kommande projektet vi skulle genomföra tillsammans.

Vi förklarade våra idéer och om de eventuellt hade några invändningar så var dem välkomna att framföra dem utan det minsta lilla problem.

Projektet tog oss ungefär dels med att först utföra arbetet på altanen och därför är det redan nu varför jag skriver texten, för jag känner mig ganska säker på att dem kommer utföra resten av arbetet på ett fantastiskt bra vis.

Det jag vill få sagt är hur mycket jag vill rekommendera denna byggfirman för deras enastående kvalité på arbetet som dem erbjöd. Att ge sådan extraordinär service för såpass bra priser är för mig helt fantastiskt.

Därför vill jag verkligen passa på att rekommendera dem absolut så mycket det bara går.