Workstep.se - Logotype

Specialist i allmänmedicin

Västra Götalandsregionen

Arbetsort: Göteborg
Län: Västra Götaland
Sista ansökningsdag 2016-10-16

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Läkare ,

Specialist i allmänmedicin till Opaltorgets VC

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv? Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Om oss

Vårdcentralen Opaltorget är belägen vid Opaltorget i Västra Göteborg och har ca 9000 listade.

Vårdcentralen är en väl fungerande enhet och bedriver utvecklingsarbete för att ge god medicinsk kompetens samt för att möta de listades önskemål och behov.

Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge god service och bemötande utöver det förväntade. Vår värdegrund bygger på omtanke, pålitlighet och nytänkande. Vårdcentralens listade speglar stadsdelens demografi med en variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar.

Eftersom en av våra distriktsläkare går i pension söker vi en ersättare. Vårdcentralen ansvarar för BVC, hemsjukvård, LSS och särskilt boende. Vi ansvarar även för Göteborgs största korttidsboende, Toftaåsens äldrecenter, med 80 vårdplatser.

Vårdcentralen består av ca 28 engagerade medarbetare med olika professioner. Vi har regelbundet läkarmöten, APT samt psykosocial rond, utöver detta samarbetar vi även med försäkringskassan samt fysioterapeut. Vårdcentralen arbetar med ständiga förbättringar och har under våren varit med som piloter i produktions- och kapacitetsplanering vilket är ett bra hjälpmedel i utvecklingsarbetet.

Opaltorget är under utveckling där vårdcentralen samt BVC och den då nystartade familjecentralen kommer flytta in i nybyggda lokaler hösten 2018. http://www.narhalsan.se/opaltorgetvardcentral

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter innefattar mottagningsarbete både tidsbokat och dropin. Som allmänspecialist hos oss ser vi gärna att man har sidouppdrag utöver ordinärt mottagningsarbete såsom tex LSS eller SÄBO, BVC samt hembesök detta för att öka möjligheten till ett långsiktigt och hållbart positivt arbete.

Vi på Närhälsan arbetar för att gynna kompetensutveckling, du som läkare har 10 fortbildningsdagar/år.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmän medicin. Du kan ha lång erfarenhet eller vara nyfärdig specialist.  Vi söker därför dig som har goda ledarenskaper, är noggrann och har lätt för att skapa relationer samt lätt för att kommunicera. Utöver detta ska du ha intresse och gärna erfarenhet av att handleda ST/AT/Underläkare. Vi vill att du är delaktig och är med och påverkar vårdcentralens utveckling tillsammans med oss. Du ska ha arbetat som läkare i Sverige och med lägst Svenska nivå C1.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

 

 Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@workstep.se
Annonsering
E-post: annonsera@workstep.se