Workstep.se - Logotype

Enhetschef LSS

Vårgårda kommun

Arbetsort: Vårgårda
Län: Västra Götaland
Sista ansökningsdag Søk tidligste

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Chefstjänster ,

Enhetschef LSS

Vårgårda kommun
Den goda kommunen med 13 000 invånare 2027 - levererar välfärdstjänster som överträffar förväntningarna

I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg och 50 min med buss till Borås. Detta bidrar tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer till en ökad inflyttning.

Vårgårdas vision bygger på fyra fokusområden: Utvecklande skola, Konkurrenskraftigt näringsliv, Hållbar miljö och Attraktivt boende. Vårgårda kommuns mål - att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna bygger på den gemensamma värdegrunden - respektfullt bemötande, individanpassade lösningar och hög tillgänglighet där du som medarbetare förväntas stå för kreativitet och ständig utveckling med fokus på resultat.

Vårgårda kommun erbjuder dig ett samhällsviktigt arbete där du får stor användning för din kompetens och en personlig yrkesutveckling tillsammans med andra. Vi erbjuder dig förmåner såsom: Friskvårdsbidrag, personligt gratisstöd via Falck Healthcare, ytterligare fem semesterdagar genom semesterväxling, gratis startavgift till Vårgårda cykellopp samt förmånliga västtrafikkort. Som ett led i vår värdegrund ska du ha en kompetensutvecklingsplan.

Som enhetschef kommer du ingå i ledningsgrupp under socialchef.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en enhetschef LSS som ansvarar för kommunens grupp- samt serviceboende LSS. Ett nytt boende är under uppstart och kommer vara i drift vid halvårsskiftet 2017. Tjänstens innehåll kan komma att ändras och/eller utökas.

Tjänsten innefattar personal-, budget-, arbetsmiljö- och verksamhetsansvar. Du är närmaste chef för ca 35 medarbetare där du leder och fördelar arbetet, agerar bollplank och stöd.

Du är direkt underställd socialchefen för området och ingår i den ledningsgrupp av sex enhetschefer som förutom funktionshinderomsorg också innefattar IFO utredningsenhet, resursenhet och AMA, arbetsmarknadsenheten, integration samt komvux/SFI.

Kvalifikationer:

För tjänsten relevant högskoleutbildning, till exempel socionom eller socialpedagog. Du har kunskaper om gällande lagstiftning inom området samt arbetsrättsliga lagar. Kunskap om funktionsområdet värderas högt.
Du tycker om samverkan, är tydlig, kommunikativ och förtroendeingivande. Att visa respektfullt bemötande och att samarbeta med andra för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt.
Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vana av ledarskap, ledning och styrning krävs för tjänsten. Kunskap om budgetarbete och ekonomisk uppföljning. God datorvana, en god administrativ förmåga och att ha många bollar i luften samtidigt. Körkort krävs för tjänsten.

Övrigt:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Upplysningar lämnas av:Eva Wendefors
Socialchef
Telefon: 0322 600 801
E-post: eva.wendefors@vargarda.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-600 600

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@workstep.se
Annonsering
E-post: annonsera@workstep.se