Workstep.se - Logotype

Sjuksköterska, grundutbildad

Vardaga AB

Arbetsort: Säffle
Län: Värmland
Sista ansökningsdag Søk tidligste

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Omvårdnad ,

Vardaga söker sjuksköterska


Som sjuksköterska på Lindbacken har du ett självständigt arbete och du är omvårdnadsansvarig för 32 boende.
På Lindbacken arbetar vi i team på enheterna med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och omvårdnadspersonal utifrån ett funktionsbevarande arbetssätt och enligt vårt koncept Den Goda Dagen.


Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av äldreomsorg. Du är genuint intresserad av att arbeta med människor, du har förmåga att leda och motivera, hitta lösningar och se möjligheter. Du trivs i en pedagogisk roll. Som person är du prestigelös, positiv och noggrann. Du har lätt för att samarbeta såväl som att ta ett självständigt och personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.
Du ska vara flexibel, medverka till en positiv anda, ett gott samarbete och kamratskap. Du har ett intresse för kvalitetsarbete och har tidigare erfarenhet av att vara med och leda och utveckla kvaliteten i verksamheten.
Du har ett trevligt bemötande och tar ansvar för dina egna och gruppens gemensamma arbete. Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Lindbackens äldreboende är beläget i Säffle kommun. Vi arbetar helhjärtat med aktiviteter och delaktighet i vardagen med den boende i fokus. Verksamheten drivs av Vardaga på entreprenad för Säffle kommun och har plats för 65 boende. Vi har en inriktning mot demens och somatisk sjukdom för personer över 65 år.

Körkort

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare
Heltid
Tjänstgöringsgrad: 100 % med möjlighet till arbetstidsförkortning Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Lön

Vi har friskvårdsbidrag och skobidrag.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Vi tar emot ansökan via e-post: ingela.thiessenbrask@vardaga.se

Kontaktpersoner

Verksamhetschef Ingela Thiessen Brask
ingela.thiessenbrask@vardaga.se
0733-775854

Arbetsgivare

Vardaga AB- Region Öst/ Väst

Postadress

Vardaga AB- Region Öst/ Väst
Sundsgatan 11
66140 Säffle

Besöksadress

Sundsgatan 11, Säffle

Telefon och hemsida

ingela.thiessenbrask@vardaga.se
Hemsida
0733-775854Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@workstep.se
Annonsering
E-post: annonsera@workstep.se