Workstep.se - Logotype

Behandlingspedagog

Norrköpings kommun

Arbetsort: Örsundsbro
Län: Stockholm
Sista ansökningsdag Søk tidligste

Anställningsform: Heltid
Yrkeskategori(er): Pedagogik / Undervisning ,Sök nu
Behandlingspedagog
Norra Stockholms Ungdomshem AB /

Vi söker timvikarier och fast behandlingspersonal till vår organisation. Du kommer att jobba med arbetsuppgifter som hör till en behandlingsroll. I det arbetet ingår att vara kontaktperson till en ungdom, delta i behandlingskonferenser, skriva journal anteckningar och att ingå i ett behandlingsteam som finns vid varje enhet. Du bör ha som sökande till fast tjänst hos oss något eller några års erfarenhet av behandlings arbete på HVB hem med ungdomar. I övrigt är det en extra merit om du är utbildad ART tränare. I arbetet ingår även praktiskt arbete på rullande grund och som person uppskattar vi om du är initiativrik, självständig och är klar och tydlig mot omgivningen.
Som sökande till tjänster hos oss bör du ha en socionomexamen, beteendevetare, KY utbildning till behandlingspedagog alternativt specialist undersjuksköterska med Neuro och psykiatrisk inriktning.
Som timvikarie räcker det som du har lusten att pröva dig i psykosocialt behandlingsarbete med ungdomar.
För båda uppdragen kräver vi B-körkort och att du kan lämna ett registerutdrag från polisens misstanke och belastningsregister, utan anmärkning.

Oavsett hur du börjar hos oss kommer du att få en genomarbetad introduktionstid i arbetet och arbetsuppgifterna av erfaren behandlingspersonal.

Du bör ha en ålder mellan 25 år och uppåt. En grundutbildning som IVO godkänner för arbete med ungdomar på HVB institution. Kunna arbeta självständigt och även bra på att samarbeta i team. Ett genuint intresse för psykosocialt arbete. B körkort och ett prickfritt register utdrag från polisens misstanke och belastningsregister.

Du kommer till ett företag som varit aktivt inom området HVB vård ungdomar de senaste 10 åren. Vi har väl inarbetade metoder och rutiner för att ta om hand om dig som blivande personal. Du kommer att kunna välja vart du geografiskt vill arbeta hos oss vi finns i centrala Norrtälje och på landet utanför stan. Vi har verksamhet i Upplands-Väsby och Sollentuna.

Varaktighet, arbetstid
Vi är som företag ansluten till Svenska Vård och alla fack föreningar som är aktuella genom förhandling med dem. Vi följer vid anställning de villkor som råder i dessa.


Ersättning
Oavsett om du arbetar som tim vikarie eller blir fast anställd kommer du att få för varje timme du jobbar pensions spar via Collectum.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-01-31

Företag
NORRA STOCKHOLMS UNGDOMSHEM AB

Adress
NORRA STOCKHOLMS UNGDOMSHEM AB
Gryta-Eninböle 7
74963 Örsundsbro

Kontorsadress
Gryta Eningböle 7

Kontakta oss

Ekonomi
E-post: ekonomi@workstep.se
Annonsering
E-post: annonsera@workstep.se