Hedekas El & VVS

Hej igen världen och välkomna till ett nytt inlägg hos mig och min blogg. Det är så att jag inte har lagt upp lika mycket som jag brukar, men det har vart för privata anledningar som jag tyvärr inte vill dela med mig av, men nu är jag tillbaka för ett nytt inlägg. Idag kommer det handla om när jag fick hjälpa till att koppla el i Bohuslän på företaget Hedekas. Jag ska berätta varför jag fick göra det.

Jag går tredje året på gymnasiet och det vet ni om, men jag har aldrig nämnt för er vilken linje jag går så det är dags att berätta att jag går elektriker. Ja, ni hörde rätt, elektriker. Jag har verkligen älskar att gå denna linjen i skolan för att jag har fått mina fina kompisar och att jag även har fått testa på hur det är att jobba som elektriker genom att hjälpa till med att dra el i Bohuslän med Hedekas. Jag har haft min praktik på detta företag sedan i mitten av årskurs två och jag har trivts som fisken i vattnet. Det jag har gjort är att kolla på hur de gör när de arbetar, men de har också ställt mig frågor samtidigt så att jag kan få träna upp mig så att jag kan jobba med detta i framtiden och prestera bra i skolan. Nu fick jag dock hjälpa till att dra el i Bohuslän och det gjorde att jag fick känna mig självständig, men även bevisa för mig själv att jag kunde mycket mer inom ämnet el än vad jag trodde. Detta har vart den bästa praktiken någonsin och jag är så tacksam över att jag har fått vara på Hedekas. Tänk om jag kan få ett jobb där sen? Det hade vart drömmen.  

Du gillar kanske också...