Jag har lärt mig hjärt- och lungräddning!

Jag är riktigt imponerad av den kurs i hjärt- och lungräddning som jag fick gå. Förresten så var det inte bara jag, utan det var alla på min arbetsplats som nu har gått denna kurs. Anledningen till att jag väljer att skriva om det här i bloggen, det är för att jag tycker att det är så många fler som skulle ha behov av att gå denna kurs i hjärt lungräddning i Skåne. Företaget som anordnade denna utbildning heter Jockes Räddalivutbildningar. Min arbetsgivare har nu ett avtal med dem, om att regelbundet utbilda all personal, och även så kallade repetitionsutbildningar. Det här är en sådan viktig kunskap, det är egentligen för milt uttryckt, det kan vara skillnaden mellan liv och död, så då är det väl en livsviktig kunskap snarare!  

Nu när Jockes Räddalivutbildningar finns tillgänglig för oss i Skåne, så tycker jag att alla ni som läser här i bloggen, också borde skaffa er kunskaper inom hjärt- och lungräddning. Man kan aldrig veta när man kan komma att få användning för det som man har lärt sig. Vi vänder på steken; om det var du som fick ett hjärtstopp, skulle du inte vilja att de i din omgivning visste hur de skulle kunna återuppliva dig? Det är tack vare att företag som Jockes Räddalivutbildningar finns, och de som får lära sig hjärt och lungräddning, räddar liv på människor. Med andra ord så gör dessa kunskaper en enorm skillnad när det är skarpt läge. Jag är så himla tacksam över att jag nu har kunskapen att kunna rädda en annan människas liv! Se nu till att ni lär er det här också! Besök gärna hemsidan, där kan du se vilka fler kurser som anordnas. Tack 

Du gillar kanske också...