Tips på en bra flyttfirma i Helsingborg

God eftermiddag på er alla läsare och riktigt kul att ni tar er tid att läsa i bloggen. Det är en vacker vinterdag ute här nere i Helsingborg och jag har precis kommit in efter att ha varit ute och skottat snö. Det har varit extremt tufft och mycket att göra de senaste månaderna med flytten. Det hade aldrig funkat om jag inte anlitat en flytt och transportfirma som heter Viktor Bartusis –Flytt och transport i Helsingborg. Det var en helt fantastisk hjälp som jag fick av det här företaget. Att flytta kan vara fruktansvärt tungt och jobbigt, men i och med att jag anlitade denna firma så slapp jag slita ut mig och känna mig som ett vrak. Det här är ett företag som jag vill rekommendera även till dig, därför att de gör ett riktigt superjobb när det kommer till flytt eller transport.    

Det har nu gått ett halvår sedan flyttlasset gick. Jag flyttade in i mitt radhus här i Helsingborg efter 6 år i en stor villa. Villan skulle tömmas på allt och sedan skulle den flyttstädas! Tack vare att Viktor Bartusis-Flytt och transport hjälpt mig med den tunga flytten gick det ändå rätt så bra med allt det andra. De som hjälpte till i flytten arbetade målinriktat och snabbt och effektivt. Det packades i kartonger, skåp tömdes och sak efter sak lämnade villan och stuvades in i en långtradare. Förvånansvärt snabbt, så var huset tömt på allt! Nu återstår inte så mycket, det mesta har kommit på plats i mitt nya hem i Helsingborg och jag har möblerat och inrett så som jag vill ha det. Jag är väldigt belåten för all den hjälp jag fått av Viktor Bartusis-Flytt och Transport och kan verkligen rekommendera även er att anlita dem! Oavsett vart du ska flytta, in eller utrikes, kan detta företaget hjälpa dig. 

Du gillar kanske också...